Trendspaning

Gör som skådespelerskorna Alicia Vikander, Josephine Bornebusch och Malin Åkerman; förstärk din sommarlook med vibrerande, rosa läppstift som sätter läpparna i fokus.

”Under sommaren söker vi oss till färger som ger extra mycket energi. Förstärk din sommarfräscha look med rosa läppar i kombination med en fulländad hy,” säger Jonas Wramell, Oriflames Global Beauty Artistic Director.

 

FULLÄNDAD HY
Var noga med din hudvårdsrutin. Se till att peela ansiktet en gång i veckan för att få bort döda hudceller som gör att huden känns matt och tråkig och återfukta ansiktet med en vårdande ansiktscreme som innehåller SPF. ”Få till en naturlig look, korrigera eventuella skavanker med hjälp av en concealer och applicera lite BB cream för att jämna ut hudtonen. Framhäv din fulländade hy med ett rouge i en skir nyans som tillför huden fräschör,” tipsar Jonas.

 

 

 

ROSA LÄPPAR
Rosa färg på läpparna passar lika fint till alla stilar och det är kläderna som får sätta tonen om det blir en söt eller cool look. Mjuka och lena läppar är det bästa underlaget för starka kulörer. Börja med att skrubba läpparna lätt med en torr tandborste eller fuktig handduk för att få bort torr hud. Applicera ett läppbalsam för att mjuka upp läpparna, avsluta med att trycka en servett mot läpparna för att få bort alla spår som kan få läppstiftet att glida av. Applicera därefter ett rosa läppstift. ”Till en solkysst hy är det fint med varma toner och till en ljus hudton passar det extra fint med kalla toner som ger en snygg, krispig känsla,” tipsar Jonas.

 

NEUTRALA ÖGON
För att få till en fin daglook, matcha de rosa läpparna med en neutral ögonmakeup med enbart lite svart mascara på fransarna.  ”Maxa din kvällslook med en svart eyeliner som du målar runtom franskanten och svep ett extra lager svart mascara,” föreslår Jonas.

 


TIPS! Färgmatcha läppar och naglar för extra härliga sommarvibbar!

Words by: Photographs by: Getty Images & All Over Press