Say Lou Lou

Skönhetsinspiration – Say Lou Lou

Vinnare av Årets look på svenska Elle Awards, listade som årets stora stjärnskott av BBC och aktuella med sin första skandinaviska turné. Den här sommaren inspireras vi av den coola popduon Say Lou Lou bestående av svensk-australiensiska tvillingarna Miranda och Elektra Kilbey.

De har blivit lika uppmärksammade för sin musik som sin stil. I år vann de priset Årets look på svenska Elle Awards med motiveringen: " Jane Birkin – gånger två. En modemix av romantik, retro och rock’n’roll. Årets look går i tvillingarnas tecken. Säg hej till Say Lou Lou." I våras frontade tvillingarna även spanska klädkedjan Zaras vårkampanj!

Få till deras sköna 70-tals stil och fokusera på sammet, satäng och guldskimrande material. Jonas Wramell, Oriflames Global Beauty Artistic Director, ger dig tipsen som fixar makeuplooken.

Say Lou LouBAS
Få in sammetskänslan i skönhetslooken genom att satsa på en fulländad hy. Grunda med en primer för att jämna ut huden, applicera därefter en BB-cream för ett naturligt resultat. Framhäv dina kindben med ett cremerouge som du applicerar längst med hela käklinjen för ett lyxigt intryck.

ÖGON
Lägg all fokus på ögonen. Markera franslinjen med en kajalpenna, använd en brun på dagen och en svart på kvällen. Framhäv ögonen med en cremeögonskugga i satängfärgade nyanser som guld, brons och pärlemor. Applicera på hela ögonlocket med hjälp av fingrarna, det gör att den värms upp och smälter lätt in i huden. Avsluta ögonmakeupen med svart mascara. Kamma till ögonbrynen och fixera dem med ett ögonbrynsvax, vill du markera dem lite extra kan du göra det med hjälp av en brynskugga. 

LÄPPAR
Till den här stilen är det snyggt med neutrala läppar. Applicera ett läppglans i en ljusbeige nyans för att få till den rätta känslan.  

TIPS! Glöm inte naglarna, satsa på beigefärgade nyanser!

Words by: Photographs by: All Over Press, Getty Images