VA-VA-VOLYM

I höst satsar vi på ett glamouröst hårsvall med mycket volym. Den här lyxiga hårstilen passar perfekt till höstens feminina stil som vi älskar!

Så här får du till looken:

  • Tvätta håret med ett volymschampo och ha i en volymmousse i håret, vänd det upp och ner och föna torrt. För att få maximalt med volym kan du ta till detta enkla knep: Använd varm luft i början för att göra håret formbart och avsluta med kall luft för att låsa formen. Locka håret med en stor locktång ända upp till hårbotten, rulla upp varje lock och fäst med en hårnål närmast huvudet. När håret har svalnat släpper du ut lockarna och borstar igenom hela håret. På så sätt får du volym som håller. Avsluta med en lätt hårspray som fixerar utan att tynga ner håret.

  • För att få till det stora krulliga håret som syntes på Marc by Marc Jacobs och Bottega Veneta visningarna, locka håret tajt med en smal locktång, låt det svalna och borsta därefter ut lockarna för att få till en fluffig finish.

  • Vill du ha håret uppsatt kan du satsa på en glamourös hästsvans med mycket volym. Applicera en volymmousse i torrt hår och tupera överhåret för att skapa volym, dra håret bakåt i en låg hästsvans och fäst med en hårsnodd. Locka tofsen med en stor locktång och borsta igenom. Ge frisyren en stilren touch genom att ta en hårslinga från håret under hästsvansen och vira runt hårsnodden och fäst med en hårnål.
Photographs by: All Over Press