Høstens hesteste hår

Sommeren nærmer seg slutten og du vil møte høsten i en ny fin frisyre. Vi har sett på de heteste catwalktrendene for å gi deg inspirasjon. Karl Eklund, Oriflames Global Hair Expert, deler sine beste stylingstips.

Kort 

Våg å klippe deg kort – slå til med en trendy pixiefrisyre à la Mia Farrow, Michelle Williams og Ginnifer Goodwin. Flere Hollywoodstjerner har latt lokkene falle for denne stilige frisyren som ser veldig elegant og moderne ut, samtidig som den er enkel å style ved hjelp av hårgele eller voks. Finest blir det om håret har mye tekstur og en lengre lugg, slik at du kan variere stilen, og få til en avslappet og stilfull look.

Medium
Den klassiske bob’en er en allsidig frisyre. Du kan variere luggen og style den med trendy hårspenner. Om du vil skape en mer glamorøs stil, kan du tilføre litt 60-tallsinspirert volum ved å bruke en rundbørste og en volummousse, tupér det øverste håret for å gi det et løft, og avslutt med hårspray. Få inspirasjon fra den vakre Victoria’s Secret- modellen Karlie Kloss, som klipte av seg sitt lange hår for en stilren bob.

Langt
For å få til en fin frisyre kan du klippe det opp, så blir det lettere å style, samtidig som du får mer bevegelse i håret. Du trenger ikke å klippe opp alt for å få en fin frisyre. Ved å kun klippe opp håret som rammer inn ansiktet får du raskt en frisyre som gir inntrykk av en tykk og luksuriøs manke.  Frisk opp håret hver sjette uke så ser du alltid fin og velfrisert ut. Om du vil gi det et moderne preg, kan du be frisøren om å klippe lugg, og vips så har du en ny og trendy look til høsten.

Photographs by: All Over Press